DESIGN COMPLEX

Pornind de la ideile fondatoarei OnlineYoga.ro, însoțite de propunerile noastre, am lucrat în echipă schimbând idei constant, ori de câte ori a fost necesar, astfel încât intențiile dorite să ajungă la forma cea mai potrivită.

Logo-ul, personalizarea website-ului și alegerea numelui de domeniu cu potențial ridicat de creștere organică pentru segmentul dorit sunt doar câteva elemente ce merită menţionate.

ONLINE ŞI OFFLINE

Uneori, ceea ce ne este cel mai potrivit, nu se află chiar lângă noi. Astăzi, online-ul simplifică foarte mult lucrurile și îți poate aduce rapid ceea ce dorești sau ai nevoie.

OnlineYoga.ro este creat în ideea de a deveni o platformă cu instructori pro-activi care să contribuie la dezvoltarea personală a cursanților, oriunde s-ar afla aceștia.

Multiple servicii detaliate cât mai elegant și relevant pentru doritori, cu invitație de participare atât în spații dedicate, cât și în online.

POST IMPLEMENTARE

Bucuria noastră constă şi în păstrarea legăturilor cu clienţii noştri, astfel încât să oferim suport pentru dezvoltare şi după finalizarea website-ului. Dezvoltat în WordPress, echipa noastră se preocupă constant pentru a păstra site-ul optimizat pentru viteză, securitate şi siguranţă.

Din perspectivă comercială suntem alături şi contribuim la prezentarea articolelor scrise şi în general a informaţiilor afişate pe OnlineYoga.ro, folosind metode actualizate şi adaptate constant pentru o propagare dinamică în motoarele de căutare şi pe platformele de socializare consacrate.

Înainte de a găsi Pagini De Internet, nu eram convinsă că succesul afacerii mele poate depinde atât de mult de felul în care este structurat şi optimizat site-ul astfel încât viitorul meu client să găsească uşor produsul şi să înţeleagă rapid ce am de oferit şi care sunt beneficiile. Echipa Pagini De Internet a ştiut să îmi lărgească perspectiva alegerii unui nume de domeniu cu un potenţial imens de dezvoltare. Sigla pe care mi-au conceput-o s-a mulat perfect pe cunoaşterea şi înţelegerea nevoilor mele sufleteşti pe care au ştiut să le îmbine cu un marketing strategic de dezvoltare. Cu grijă, răbdare, atenţie la detaliu au construit cel mai elegant şi profesionist site cu un design excelent, uşor de răsfoit şi de actualitate. Atunci când nici nu mă gândeam cum va fi posibil un astfel de site, echipa Pagini De Internet a făcut cea mai bună alegere pentru a scoate în evidenţă valoarea afacerii mele. Vă sunt recunoscătoare şi vă recomand cu toată încrederea şi căldura!

Alina B.

Fondator OnlineYoga

VREI SĂ LUCREZI CU NOI?

PUTEM CONSTRUI ÎMPREUNĂ CEVA SPECTACULOS!

Meniu
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
SUNT DE ACORD