SOFTWARE DE LA ZERO

Platformă online pentru managementul ridicărilor și livrărilor de colete în aceeași zi. Cod scris de la zero (95%). Interfața comercială, de prezentare și acces către platforma propriu-zisă, WordPress (5%).

O soluție intuitivă, simplă în utilizare, creată împreună cu inițiatorul proiectului, administratorul Happy Curier, în baza experiențelor avute pe parcursul anilor, în companii de curierat, atât naționale, cât și internaționale.

Clienții, șoferii, managerii sau personalul administrativ au acces în platformă în funcție de nivelul de atribuții specific fiecăruia.

ELEMENTE DIN PLATFORMĂ

Rapoarte ușor de accesat. Cele mai importante, uzuale statistici sunt la vedere tot timpul. Ești informat și poți lua decizii în orice moment.

Notificări ușor de făcut către clienți și destinatari prin trimitere de e-mailuri cu fișiere generate și anexate automat.

Metode multiple de sortare în funcție de ordinea dorită: ramburs la curier, status colet, dată creare AWB și multe alte funcții utile necesare echipei și clienților.

ECHIPAMENTE HARDWARE. COMPATIBILITATE.

Asistență în alegerea și achiziția echipamentelor potrivite: terminale mobile, imprimante portabile. Instalare și sincronizare drivere între toate echipamentele alese pentru fucționarea normală.

Programarea software-ului în compatibilitate perfectă cu toate echipamentele  hardware mobile folosite de către curieri.

Recomand cu toată încrederea echipa Pagini De Internet, atât pentru serviciile de web, cât şi pentru cele de grafică. Au răspuns cu profesionalism şi promptitudine tuturor cerinţelor. Mi-au depăşit orice fel de aşteptări. Nu sunt doar programatori, ci m-au susținut și au făcut tot posibilul, participând pro-activ, contribuind la structurarea ideilor mele. Dorința mea, după mai mulți ani de lucru în 2 companii internaționale, a fost să creez o platformă, pe care clienții să o poată folosi ușor, intuitiv. Apelaţi cu încredere la serviciile de consiliere și programare software ale echipei Pagini De Internet, dacă doriți un produs spectaculos!

Adrian Gog

Fondator HappyCurier.ro

VREI SĂ LUCREZI CU NOI?

PUTEM CONSTRUI ÎMPREUNĂ CEVA SPECTACULOS!

Meniu
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
SUNT DE ACORD