AUDIT & MENTENANȚĂ

Website-ul mihaeladanpress.ro nu a fost creat în colaborare cu echipa Pagini De Internet! Urmare a solicitării unui audit general, echipa noastră a preluat website-ul pentru remedieri, optimizări, mentenanță și dezvoltare progresivă.

Auditul a constat în: verificarea vitezei de încărcare a site-ului, diagnosticarea erorilor, contorizarea numărului de cereri către baza de date şi alte elemente de natură tehnică menite să identifice problemele cu care se confrunta clienta.

IMPLEMENTARE SOLUȚII

Primul pas Post-Audit a constat în dezinstalarea modulelor inactive şi a celor care îngreunau buna funcţionarea a website-ului. Înlocuirea şi optimizarea lor s-a dovedit a fi alegerea potrivită pentru creşterea vitezei şi micşorarea numărului de cereri către baza de date. Pentru securitate a fost instalat un certificat SSL.

Au urmat corectarea permalink-urilor*, mutarea website-ului din subdirectorul unde era instalat – în rădăcină, şi generarea unei hărţi XML pentru reindexarea corectă în motoarele de căutare. În final, implementarea unui sistem de caching a adus plusul de performanţă dorit. Şi pentru ca toate cele de mai sus să funcţioneze aşa cum trebuie, ne ocupăm de actualizări lunare și intervenții la cerere.

Sunt încântată de serviciile pe care le oferiţi şi de oamenii care sunteţi. Nu este vorba doar de ceea ce faceţi, este vorba şi de modul în care o faceţi. Poate că sunt şi alţii pe piaţă la fel de buni în ceea ce priveşte strict partea „tehnică”, dar cu siguranţă sunt foarte puţini cei care sunt la fel de buni în ceea ce priveşte relaţia umană cu cei cu care colaboraţi. Nu m-am simţit tratată ca o clientă, m-am simţit tratată ca o prietenă. Modul în care trataţi voi parteneriatul cu clientul este ceva cum rar am întâlnit. Este o plăcere să lucreze omul cu voi! Mulţumesc pentru serviciile pe care mi le-aţi oferit până acum şi rămân cu tot dragul clientul vostru.

Mihaela D.

Jurnalist la mihaeladanpress.ro

VREI SĂ LUCREZI CU NOI?

PUTEM CONSTRUI ÎMPREUNĂ CEVA SPECTACULOS!

Meniu
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
SUNT DE ACORD