WORDPRESS & WOOCOMMERCE

Temă WordPress personalizată astfel încât să satisfacă cerințele 4woman.ro pentru o prezentare elegantă și cât mai clară a produselor comercializate.

Introducerea produselor în magazinul online folosind modulul WooCommerce. Instruirea personalului cu privire la actualizare prețuri, introducere produse noi și gestionare comenzi de la primire până la livrare și post-vânzare, plus news-letter-uri.

IDENTITATE VIZUALĂ

Creare logo și bannere.

Prelucrare fotografii pentru o cât mai bună evidențiere a produselor.

Aranjarea secțiunilor cu detalii, pentru a fi cât mai simplu de parcurs de către vizitatorii și cumpărătorii produselor 4woman.ro.

Echipa Pagini De Internet a reuşit să creeze şi să aducă la „viaţă” ceea ce mi-am imaginat. Au făcut o treabă remarcabilă în crearea logo-ului şi site-ului 4Woman, acordând atenţie celor mai mici detalii, ceea ce a fost foarte important pentru mine. Fiind o novice în comerţul online, m-au ghidat pas cu pas prin procesul de înţelegere a modului de funcţionare a site-urilor web şi mi-au făcut integrarea uşoară şi simplu de înţeles. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu Pagini De Internet atât la viitoarele proiecte, cât şi să dezvolt 4Woman în continuare. Îi recomand cu toată încrederea!

Mirela C.

Fondator şi director 4woman

VREI SĂ LUCREZI CU NOI?

PUTEM CONSTRUI ÎMPREUNĂ CEVA SPECTACULOS!

Meniu
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
SUNT DE ACORD