Cursuri Web Design Basic

DE CE SĂ PARTICIPI LA CURS?

Din 2 motive simple: fie pentru a învăța cum să îți creezi o pagină de prezentare / pagină de internet sau un magazin online pentru propria ta afacere, este unul dintre motive, iar celălat este pentru a deveni creator de pagini de internet sau magazine online pentru cei care au nevoie pentru afacerea lor, focusul acestora nefiind partea de IT – Management și Marketing Online în mod direct.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI – CINE SE POATE ÎNSCRIE – ECHIPAMENT NECESAR

Cine poate participa la curs? Ce nivel tehnic de cunoștințe este necesar?

Orice persoană care folosește calculatorul în mod obișnuit pentru: vizionare filme, ascultat muzică, jocuri, navigare pe internet, corespondență electronică, utilizare diferite programe precum word, excel, paint. Nu sunt necesare cunoștințe de programare.

Ce sistem de operare trebuie să aibă calculatoarul meu?

Windows, Linux sau Mac OS(Apple).

Ce am nevoie pentru participare la curs din punct de vedere al echipamentelor?

Computer sau laptop dotat cu o cameră web și un microfon + o conexiune la internet prin Wi-Fi sau cablu.

Ce voi ști să fac după terminarea cursului?

Vei fi în stare să contruiești o pagină de internet sau un magazin online folosind platformele cele mai utilizate din lume. Unul din 3 site-uri din tot mediul online folosește platformele modulare, ușor de utilizat și configurat (foarte intuitive) “precum un joc de lego”: WordPress și MySQL. www.paginideinternet.ro și www.prezentaremodelemagazineonline.paginideinternet.ro sunt costruite utilizând platformele menționate anterior. 

PERIOADA DE DESFĂȘURARE A CURSULUI

16 aprilie – 04 iunie 2020, în fiecare joi între orele 18:00 – 21:00.

Data de incepere poate fi decalată în funcție de numărul de participanți înscriși. Cursul începe la data stabilită cu un minim de 10 participanti.  Locurile sunt limitate la maxim de 20 participanți. Indiferent de data de începere, zilele și orele rămân aceleași, adică în fiecare joi între orele 18:00 – 21:00.

SUPORT DE CURS – SUPORT TEHNIC ULTERIOR

La terminarea cursului vei primi suportul de curs pentru toate cele 8 ședințe plus accesul gratuit pentru o perioadă de 3 luni la un forum de suport unde ți se va răspunde la orice întrebare pe care o vei avea cu privire la construirea proiectelor tale – pagini de internet sau magazine online. Ulterior perioadei de 3 luni poți rămâne înscris pe forum alături de alți creatori, web designeri, pentru a fi la curent cu noutăți în domeniu, pentru a afla soluții pe care alții le obțin în urmă întrebărilor adresate prin intermediul forumului, contra unei contribuții de 25 de lei / lună. Practic rămâi conectat cu oameni cu care ai interese comune.

CINE SUSȚINE CURSUL

Cele 8 ședințe de 150 de minute fiecare sunt suștinute de persoane cu experiență astfel:

Mădălin Văcăroiu: – antreprenor, furnizor autorizat de servicii de internet, închiriere spații servere virtuale pentru găzduire pagini de internet și magazine online, programator la nivel de cod în multimple limbaje de programare, Server & Network Admin, tehnician IT, creator website-uri și magazine online.

Robert Pope: – antreprenor, trainer, consultant și coach licențiat CERTIFIED EXECUTIVE COACHING – International Coaching Federation, tehnician IT, creator website-uri și magazine online.

Peste 20 de ani de experiență. 

PREȚUL / CONTRIBUȚIA TA

249 lei până la data de 13 aprilie 2020, inclusiv.

250 lei până la data de 11 mai 2020, inclusiv.

REDUCERE 10% pentru cine achită integral cursul până la data de 13 aprilie 2020, inclusiv.

CUM TE POȚI ÎNSCRIE

Contactează-ne prin e-mail la office@paginideinternet.ro sau telefonic la 0728 959 444 pentru a putea primi formularul de înscriere. Pentru orice alte detalii suplimentare îți stăm la dispoziție. 

 

ÎN ÎNCHEIERE…

Te invităm să descoperi alături de noi, într-un mod prietenos, faptul că internetul îți poate fi de mare ajutor în organizarea și gestionarea activităților tale fie că sunt afaceri sau hobby-uri, indiferent de domeniul de activitate. Prin intermediul online poți deveni cunoscut cel mai rapid pentru cât mai mulți oameni și îți poți expune cât mai ordonat și clar ceea ce dorești să prezinți sau să vinzi. Noi suntem alături de tine și promitem că vei avea parte de timp de calitate pe toată perioada de desfășurare a cursului, cu rezultate benefice la final.

Îți mulțumim și îți spunem HAI să vezi cât de frumos și de simplu este!