Prețul unui website

Niciun comentariu

Intrăm direct în subiect și spunem că depinde doar de tine. Te poate costa „nimic”, câteva sute sau mii euro, etc. totul depinzând de complexitatea proiectului.

Ce înseamnă “nimic”? Dacă te afli în situația în care nu ai nici un fel de buget, dar totuși vrei să ai un website unde să te prezinți online, pe tine sau produsele tale, sau să scrii articole, sau cu ce mai dorești să expui, te informăm, dacă nu știai deja, că există multe platforme, unde ți se oferă gratis crearea unui subdomeniu cu numele ales de către tine și unde îți este pus la dispoziție un anumit spațiu de stocare a informțiilor (texte, fotografii, video-uri). Respectivele platforme oferă câteva posibilități de configurare automate. Sunt destul de simplu de folosit și le poți personaliza până la un anumit nivel.

De obicei, proprietarii platformelor respective, vor afișa în pagininile tale, peste tot, marca/logo-ul lor sau diferite bannere de reclame. În momentul în care vrei ceva mai mult, cum ar fi mai mult spațiu, mai multe posibilități de configurare, atunci începi să plătești până la câteva sute de euro anual. Dispare reclama lor de pe site-ul tău, iar numele website-ului tău devine din subdomeniu, domeniu. De exemplu: din hainedeluxyz.platformax.com în hainedeluxyz.com ( după caz: .ro, .net, .co.uk, etc).

În cazul în care nu vrei să începi programare sau să îți creezi singur un website și vrei să rămâi focusat pe afacerea ta, atunci apelezi la cei care cu asta se ocupă. Un site de prezentare simplu cu câteva pagini, dar care să aibă un design unic, un logo creat special care să te reprezinte poate să coste câteva sute de euro. Mentenanța și găzduirea unui astfel de website simplu pot avea costuri de câteva zeci de euro anual, nu mai mult.

Un magazin online minimalist poate costa de la 500-600 de euro până la câteva mii sau chiar mai mult în funcție de complexitate, număr de produse, fluxuri de informație dinspre și înspre alte website-uri, automatizare procese pentru plata cu cardul, gestiuni contabile conectate la platforme dedicate, informații în timp real de la curier despre stadiul bunurilor în curs de livrare, etc.

În speranța că am oferit câteva informații de bază, care să contribuie la o mai bună înțelegere cu privire la dezvoltarea unei pagini de internet, a unui magazin online sau a unei platforme software scrisă personalizat (cod de la zero), contactează-ne și facem tot ce e posibil pentru a pune în practică ideile tale. Vezi aici câteva lucrări de-ale noastre.

Pagini De Internet.

A fi sau a nu fi și online
Meniu

E-mail: office@paginideinternet.ro      Telefon: +40 728 959 444

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
SUNT DE ACORD