A fi sau a nu fi și online

Niciun comentariu

Vrem, nu vrem, realitatea 2020 este că tot mai multe afaceri migrează către mediul online, se adaptează sau dispar. Când în America se vorbea despre cifre de afaceri anuale, de miliarde de dolari, în comerțul electronic, la finele secolului/mileniului trecut, în România abia dacă se întrezărea, doar la nivel de idee, importanța prezenței în online, găsindu-se informații cu privire la acest aspect doar revistele de specialitate.

Astăzi, indiferent dăcă ești traducător autorizat sau creator de modă și vinzi haine, sau comercializezi mâncare, ori profesezi avocatura sau predai cursuri (lista este interminabilă), prezența în mediul online este obligatorie din multiple motive: ergonomie, ecologie, rapiditate în comunicare, management, eficiență, autenticitate fără limite. Am enumerat la întâmplare doar câteva aspecte, dar cu siguranță sunt mult mai multe.

Cert este că dacă nu ai prezență și în internet, cel puțin prin anunțuri pe site-uri cu specific aferent activității desfășurate, sau un landing page conectat la rețelele de socializare, atunci poți spune că trăiești într-un trecut îndepărtat care nu prea mai are legătura cu realitatea zilelor noastre.

Pentru foarte mulți, tehnologia, încă pare a fi un fel de “bau-bau”, dar lucrurile nu sunt chiar așa. Există mii de platforme și metode prin care te poți afișa frumos pe internet cu ceea ce faci și de unde poți învăța pas cum pas cum să faci lucrul acesta. Cu siguranță poate fi găsit, sau creat, modul potrivit în care fiecare doritor să își facă simțită prezența în www (World Wide Web). Scrie-ne câteva rânduri prin care să ne expui intențiile tale, iar noi promitem că vom face tot ceea ce ne stă în putință, astfel încât să îți oferim soluția cea mai potrivită ție.

Pagini De Internet.

Prețul unui website
Importanța mentenanței
Meniu

E-mail: office@paginideinternet.ro      Telefon: +40 728 959 444

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
SUNT DE ACORD